MA aanbod

Piet Zwart Instituut

Als je ná je bachelor-diploma wilt verder studeren kun je een masteropleiding volgen, bijvoorbeeld aan het Piet Zwart Institute (PZI), verbonden aan de Willem de Kooning Academie. De masteropleidingen aan het Piet Zwart Institute zijn: Fine Arts, Media Design en Retail & Interior Design. De master Art Education/ Kunsteducatie start in september 2006, in samenwerking met Codarts (het Rotterdams Conservatorium en de Rotterdamse Dansacademie).

Het programma van de master-opleidingen is een internationaal platform waar de deelnemers hun werk kunnen ontwikkelen, zowel individueel als in dialoog met kunstenaars, tentoonstellingsmakers en theoretici uit verschillende disciplines. De masteropleiding Fine Art, Media Design en Retail & Interior Design duren twee jaar de master Art Education duurt één jaar (voltijd) of twee jaar (deeltijd).

Daarnaast is er binnen het PZI het researchprogramma Design Research op het kruispunt van technologisch, theoretisch en praktijkonderzoek naar de tradities van kunst en ontwerp op het gebied van computer en ‘genetwerkte’ digitale media.

Voor verdere informatie over het instituut en zijn reeks van openbare lezingen, seminars en publicaties, zie: internet site van het Piet Zwart Instituut.

Brochure aanvragen?

Kies hier je brochure!

Vul je gegevens in in het popupvenster en de brochure wordt naar je toegestuurd.

Vraag aan